de schaduwen langs het scherm en de hevige opschudding

Tijdens de raadsvergadering van 15 dec 2021 ,werd de burgemeester getipt betreffende schaduwen in het scherm

van raadslid Muijskens.. De burgemeester heeft even later het raadslid opgebeld dat dit niet kan. Nu is het zo, dat zoiets gewoon in de huiskamer plaatsvindt en de burgemeester geen enkele zeggenschap heeft wie er nog meer in die huiskamer zitten, zij dacht blijkbaar dat zij dat wel kon . Het gevolg is een stukje in de Leeuwarder en natuurlijk straalt dit weer  op iets negatiefs uit. de heer Muijskens deed iets fouts,,niet dus. Het lijkt er veel op dat deze burgemeester een antipathie heeft betreffende Plaatselijk Belang, terwijl zij hier absoluut fout zit. Het lijkt erop dat dit zo belangrijk is dat een heel belangrijkere vergadering vertraging opliep door deze onbenulliheid. het wordt vervolgd

 

Wat mij ook verbaast is dat de raadsleden achter zo’n schermpjes moeten zitten. De raadszaal is groot genoeg om 11 raadsleden, 2 mensen zoals de voorzitter en griffier en 2 wethouders, die dan makkelijk alleen kunnen zijn , dus zonder begeleiding. Uiteindelijk mogen de raadsleden ook geen begeleiding hebben ,terwijl die dat hard nodig hebben. Als je dan naar de vergaderingen van de Tweede Kamer kijkt waar echt een hok vol politici zitten wat schijnbaar gewoon kan, dan kunnen wij dat hier op ons eiland ook.


Geplaatst

in

door

Tags: