Bezoek pluktuin te Oosterend

Tijdens de tweede informatieve bijeenkomst van het project Et er oer ha/Et `r ower hewwe /Et er oer habbe werd o.a. ingesproken door de eigenaren van zelfpluktuin Groenhof. Zij willen graag een agrarisch bouwperceel voor hun bedrijf. Op deze avond hebben zij een duidelijke uitleg gegeven . Tevens is er toen naar alle partijen het verzoek gedaan om eens ter plekke de situatie in ogenschouw te nemen. Om zodoende misschien  meer inzicht te kunnen krijgen voor hun plannen.

Daar  Plaatselijk Belang Terschelling voorstander is om in gesprek te gaan  en te blijven met onze burgers /ondernemers is men daarom in de week daarop s avonds langs gegaan  bij de Groenhof.

Bestuur en fractie werden  hartelijk ontvangen door Jos en Suzanne Oberdorfer . Er is duidelijk uitleg verkregen over de bedrijfsvoering en de ideeën die men heeft om het bedrijf nog efficiënter te maken.  
Voor enkele van ons was dit zelfs de eerste keer dat zij een bezoek aan de pluktuin brachten dus het bezoek was zeer zeker verhelderend.


Geplaatst

in

door