reecertificatie klacht bij stemburo

Naar aanleiding van een artikel in de LC vandaag dinsdag 18 maart willen wij graag een reactie geven. Het CDA had een  klacht bij het stemburo  in gediend omdat zij van mening waren dat PBT aan het stemmen ronselen was. Burgemeester Bats was heel duidelijk in zijn antwoord hierop ,er was geen sprake van verboden activiteiten.
Wat het CDA heeft bewogen om deze klacht in te dienen laten wij maar in het midden.

Storm in een glas water

Graag willen wij als Plaatselijk Belang Terschelling reageren op het bericht in de Leeuwarder. Er is niet onder druk, onvrijwillig, met valse voorwendselen of wat dan ook nieuwe stemmers verworven. Op donderdag 13 maart hebben wij de studenten van MIWB uitgenodigd voor een politieke avond bij Strandpaviljoen West aan Zee. Bram Heijmann (nr. 6) staat bij ons om de lijst om de belangen van de studenten te vertegenwoordigen. Dit vinden wij bij PBT belangrijk zodat de studenten een stem hebben, ook als de verkiezingen voorbij zijn. Tijdens deze avond hebben wij de studenten, onder het genot van een hapje en drankje, geïnformeerd over onze partij en ons programma nader toegelicht. Wij zijn een open en transparante partij die midden in de samenleving staat en zich inzet voor de eilander samenleving!

 

 

 


Geplaatst

in

door

Tags: