Kandidaten 2014 / 2018 Bram Heijmann

Bram Heijmann
Na het afronden van de opleiding maritiem officier in Rotterdam leek mij het leuk en verstandig om door te leren in het maritieme vakgebied. Hierbij leek het Maritiem Instituut mij een erg uitdagende keuze. Zelf ben ik opgegroeid in de stad en leek het me leuk om in totaal nieuwe leefomgeving te gaan wonen. Als lid van de WBS vereniging zag ik een mooie leerzame kans op mijn pad komen toen de bestuursverkiezing aan bod kwam. Ik gaf mezelf op voor de functie van voorzitter. Na de verkiezingen overtuigend gewonnen te hebben  ben ik reeds in functie getreden.
Als Voorzitter van de Hogere Zeevaartschoolvereniging Willem Barentsz doe ik graag mee in het team van Plaatselijk Belang Terschelling. Ik wil graag de stem van de studenten op het eiland gaan vertegenwoordigen. Graag wil ik de problematiek aankaarten rond de huisvesting voor de ouderejaars, dit geldt tevens voor de eilanderjeugd. Ik sta te popelen om te werken in het sterke team van Plaatselijk Belang.

 


Geplaatst

in

door

Tags: