Kandidaten 2014 / 2018 Grytsje Kootstra

Grytsje Kootstra

Ik ben Grytsje Kootstra, 27 jaar en woon op West-Terschelling. Ik ben geboren in het Friese Kootstertille en opgegroeid in Buitenpost. Na de middelbare school ben ik naar de hotelschool in Groningen gegaan. In het 4e jaar heb ik een jaar in London stage gelopen. In vervolg hierop ben ik naar de universiteit in Aberdeen,Schotland, gegaan. Hier heb ik mijn Bachelor Honors gehaald in de afstudeerrichting: International Hospitality Management

Na gewerkt te hebben in Hotel Boschrijck en de winkel de Strandloper, ben ik nu verantwoordelijk voor de administratie van restaurant Flaman en strandtent West aan Zee. Ik woon al weer bijna 6 jaar op Terschelling en het bevalt mij hier goed. Terschelling heeft een mooie en gezonde leefomgeving, goede voorzieningen en een gemeenschap die er voor elkaar is.

PBT maakt zich sterk voor het behoud daarvan en daarom heb ik besloten om mij verkiesbaar te stellen voor de gemeenteraad om op deze manier mijn steentje bij te dragen aan de eilander samenleving

Dit vergt natuurlijk de nodige inzet, tijd en energie, maar ik heb er alle vertrouwen in om dat samen met de leden, het bestuur en de andere kandidaten te doen en verder te bouwen aan een gemoedelijk en welvarend Terschelling.


Geplaatst

in

door

Tags: