Kandidaten 2014 / 2018 Gossen Bos

GOSSEN BOS.
Ik woon in Formerum, 47 jaar en een geboren en getogen Terschellinger. Zoals velen van u weten, kom ik uit een ondernemers familie, al meer dan 100 jaar werkzaam in de bouw. Na de LTS in Leeuwarden ( machinebankwerker / lasser ) heb ik een eigen bedrijf op Terschelling opgebouwd in  grondverzet / transport / milieu. In 2000 heb ik mijn bedrijf verkocht en het roer om gegooid en als buschauffeur in dienst gekomen bij Arriva op Terschelling. Een machtig mooi beroep wat ik nu al weer meer dan 10 jaar doe. Ik kom elke dag overal met de bus en hoor meteen wat er leeft onder de mensen hier op het eiland. Ik zit sinds september 2012 in de raad voor Plaatselijk Belang Terschelling. Ik vind het prachtig werk om het te doen. Mijn insteek is altijd geweest: “we moeten het met elkaar zien te klaren hier op Terschelling. Altijd een luisterend oor hebben voor iedereen. Niemand uitgesloten. ”.  
Ik wil mij inzetten voor de ondernemers op Terschelling, voor minder regels en om misverstanden aan de kaak te stellen. Verder heeft het openbaar vervoer mijn interesse, want dat kan veel beter op Terschelling. Elk half uur een bus de hele dag, het hele jaar door. Als milieuvriendelijk alternatief voor de vele auto’s op Terschelling. Ook de Terschellinger boeren hebben mijn aandacht en steun, om ondanks alle strenge milieueisen en de noodzakelijke boerderijverplaatsingen hierdoor,  grote investeringen nodig maken, ook noch toekomst hebben.  
De grote gaten die recent zijn geslagen in de duinen boven Hoorn en Oosterend baren mij grote zorgen. Als het Rijk wil experimenteren met dynamisch kustbeheer dan doet men dat maar op de Bosplaat en op de Noordsvaarder, maar niet boven het bewoonde gedeelte van het eiland.
Als deze zaken ook uw zorgen zijn, stem dan lijst 2 Plaatselijk Belang Terschelling. Nr 2 Gossen Bos.


Geplaatst

in

door

Tags: