Uitnodiging ANBO

Beste leden ,

Van de afdeling ANBO Terschelling is deze uitnodiging binnen gekomen voor hun jaarvergadering,wellicht zijn er leden van PB Terschelling die dit forum willen bezoeken. Zie voor datum en tijd onderstaande uitnodiging

 

 

Beste Gemeenteraadsleden,

Van jullie ontvingen we de toezegging dat u (of een ander lid van uw partij) aanwezig zal zijn op het FORUM tijdens de ANBO-jaarvergadering op donderdag 6 februari a.s. in Bowling Bornholm.Inmiddels hebben wij van een aantal van onze leden vragen toegestuurd gekregen.Deze onderwerpen zullen in ieder geval aan bod komen tijdens de vergadering en wellicht komen er nog meer vanuit de zaal.Om 15.00 uur beginnen we met de vergadering en eerst zullen onze eigen onderwerpen, zoals jaarverslag en financiële verantwoording worden behandeld. Dit zal naar verwachting tot plm. 15.30 uur duren. Daarna kunnen we met het FORUM beginnen.

Wilt / kunt u tegen 15.30 uur aanwezig zijn? De planning is dat we voor het FORUM tijd hebben tot plm. 17.00 / 17.15 uur, want om 17.30 uur staat ons buffet klaar.

Graag wil ik u bij voorbaat hartelijk danken voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Namens het ANBO-bestuur.

 

 

 


Geplaatst

in

door

Tags: