Splitsing raadsfractie Plaatselijk Belang Terschelling

 

Betreft: Splitsing raadsfractie Plaatselijk Belang Terschelling

Woensdag 28-08-2013

—————

Na zorgvuldig overleg hebben wij, Guus Schweigmann en Gossen Bos, besloten om als onafhankelijk raadslid in de gemeenteraad van Terschelling verder te gaan voor de rest van de raadsperiode.
Wij splitsen ons hierbij af van de fractie van Plaatselijk Belang.

Wij vinden dat wij als raadslid binnen de fractie van Plaatselijk Belang niet meer de belangen van  onze partij en onze kiezers voldoende kunnen vertegenwoordigen. De afgelopen tijd is meer en meer duidelijk geworden dat de fractievoorzitter en wethouder hun eigen koers willen varen buiten de mening van de leden van onze partij om en ze worden hierbij gesteund door twee van de drie bestuursleden. Hierop hebben wij besloten ons af te splitsen.

Wij blijven lid van Plaatselijk Belang. Er zal nu in de algemene ledenvergadering van Plaatselijk Belang besloten moeten worden wat het officiële standpunt van de partij wordt. Tot die tijd zullen wij als onafhankelijk raadslid het vertrouwen van de mensen die op ons gestemd hebben beter recht kunnen doen.
 


Geplaatst

in

door

Tags: