strandrijden ondernemerschap

Strandrijden
Plaatselijk belang draagt bescheidenheid uit t.a.v. het rijden op het strand. Willen we onze rechten behouden dan is voorzichtig omgaan met het strand van groot belang. Wij hebben er altijd op ingezet: behoud van het strandrijden voor de eilanders. Het toeristisch product moet in goede verhouding staan. Een duidelijke uitleg door de politiek kan  het geheel onderstrepen.

Ondernemerschap
Het komt nogal eens voor dat ondernemers een extra handreiking nodig hebben.
Onze partij probeert zich hiervoor in te zetten . Wij kunnen juist vanuit onze ondernemersgeest goed aanvoelen waar de behoefte van de ondernemer ligt. In dit kader is de vernieuwde Europese aanbestedingswet een goed voorbeeld. Pb heeft in de  commissievergadering  hier over complimenten gemaakt. Er komt door een wetswijziging weer ruimte om onderhands aan te besteden en daardoor van groot belang voor de eilander werkgelegenheid.
 


Geplaatst

in

door

Tags: